torstai 20. maaliskuuta 2014

319 haaste

Runotorstai on runoudesta kiinnostuneiden ja blogeissaan runoja julkaisevien kohtauspaikka. Blogin päämääränä on inspiroida ja haastaa kirjoittajat viikoittaisella aiheella, inspiksellä. Linkkilistan avulla osallistujat voivat käydä lukemassa ja kommentoimassa muiden runoja. Yhteisöllisyyteen ja rakentavaan keskusteluun kannustetaan.

Tällä viikolla haasteena on

Armo
Valokuvatorstaissa kuvataan samoin

7 kommenttia:

 1. Oho, kiitos erityisen mielenkiintoisesti haasteesta! Odotan todella, mitä muut tästä kirjoittavat.

  VastaaPoista
 2. Muuten, tekee mieli udella kaikilta: luetteko toisten aiheeseen kirjoittamia runoja ennenkuin rustaatte omanne vai vasta omanne kirjoitettuanne? Minä koen ainakin siten, että en voi missään nimessä lukea muiden runoja ennen kuin olen omani kirjoittanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä en lue. Mutta tuskin se omaan tekstiini vaikuttaisi, vaikka lukisinkin.

   Poista
  2. Usein kyllä luen. Haluan välttää mahdollista toistoa ja se muiden runojen lukeminen ennen oman kirjoitamista auttaa asiaan. Omaperäisyys säilyy kai paremmin.

   Poista
  3. hauska kuulla ihan erilainen näkemys.. minusta tuntuu että juuri se omaperäisyys voisi kärsiä jos vaikutun niistä.. toisaalta toki se ettei tule samanlaisia, mutta sekin on aika hienoa, jos joku ajattelisi saman suuntaisesti tietämättä toisesta :)

   Poista
  4. Yleensä en, haluan omalaisen näkemyksen runooni, joskus kuitenkin jos ei oikein tunnu löytyvän sanoja, saatan käydä kurkkaamassa, muiden hienoista runoista saa inspiksen :)

   Poista
 3. Yleensä en, siis miltei 90% en juuri siksi ettei oma näkemys muutu.
  Mutta näitä aiheita seuraan mielenkiinnolla, tuntuu että joka aihe on just sen mun aihe.

  Arja

  VastaaPoista