torstai 9. tammikuuta 2014

309 haaste

Uusi vuosi on alkanut ja uudet haasteet. Vanha kansa uskoi tammikuun 10-14 päivän, talven sydämen olleen merkittävä aika vuodessa. Pohjoisten kansojen maissa tärkeät päätökset jätettiin juuri tuohon ajankohtaan, uskottiin että niiden päätösten olleen viisaampia, kattaen koko vuoden.

Haasteena: Sydäntalvi, minkälaisena näette sen

Olemme vaihtaneet osallistujen linkitys ohjelmaa. Klikkaa Add your link kuvaketta jonka jälkeen voi kirjoittaa runosi linkin, nimesi sekä emeil osoitteen.

Fb:n ja twitterin linkit voi ohittaa laittamalla ruksin checkbox laatikkoon

Valokuvatorstaissa kuvaillaan myös sydäntalvea


5 kommenttia:

 1. Vähän hassua tuo Twitterin ja Facebookin yhdistäminen tähän. Laitan kyllä linkin aina molempiin, mutta haluan tehdä sen omalla tavallani (ja suomeksi). Jääkö tuo ruksi jokaisella nimen päälle? Eka kerralla pöljyydessäni klikkasin sitä ja jouduin laittamaan linkin uudestaan. Tyhmyydestä sakotetaan :)

  VastaaPoista
 2. Olipas hiukan vaikea systeemi listätä linkki, minulla ei ainakaan tuo "add your link"nappula toiminut ollenkaan ja nyt tuossa nimen päällä on ruksi... =)

  VastaaPoista
 3. Tuon linkin fb:n ja twitteriin voi ohittaa, se ei ole pakollinen. Tämä on vielä meillekin hieman uutta, minullakin näkyy tuo ruksi, katsotaan jos saisimme sen ensi kerralla pois päältä. Toivottavasti toimii kaikilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tuon ruksin nimen perästä, se oli hieman häritsevä ja aika vähän täällä on ollut virheitä linkityksessä.

   Runotorstai

   Poista
 4. Ei ongelmia. Skippasin twitter ja facebook linkit turhina, nehän eivät enää ilmesty uudelleen jos sivun alaosasta rastitti sen checkboxin.

  VastaaPoista