torstai 19. joulukuuta 2013

308 haaste
Vuosi käy lopuilleen ja runotorstaissa on vuoden viimeinen haaste: Joulun tunnelmia  joka jatkuu loppiaiseen saakka. Runotorstain väki käy viettämään joululomaa ja valmistautuu uuteen vuoteen uusin haastein. Palaamme takaisin loppiaisen jälkeen 9.1.2014

Bonuksena me haastamme kaikki lukijamme tekemään jouluna yhden hyvän teon: Haaste: tee yksi tuntematon ihminen iloiseksi ja kerro se meille. Se voi olla kortti, pieni lahja, postiljoonille, kaupan kassalle, kioskin myyjälle, naapurille, ihan kelle vain joka ilahtuisi muistamisesta. Joulu on perheiden juhlaa mutta jouluna on myös paljon yksinäisiä.

Haluamme kiittää kaikkia runotorstain haasteisiin osallistuneita lämpimästi ja toivomme teidän olevan mukanamme ensivuonnakin.

Olemme koonneet osan runotorstain osallistuneiden kirjoittajien julkaisemien kirjojen kansista kuvakollaasin jota voitte ihailla pyhien aikana.

Valokuvatorstaissa ollaan myös Joulun tunnelmissa vuoden viimeisessä haasteessa

Jouluisin odotuksin Runotalon sanoin:

Lopullista vastausta ei ole olemassa eikä tarvitse olla. Oikeastaan vastaus
on juuri se, että osaat lopettaa etsimisen. Kuljet eteenpäin nauttien
maisemista, odottaen kaikkea eteesi tulevaa lapsenomaisella innokkuudella ja
uteliaisuudella. Siitä huolimatta sinulla voi olla päämääriä ja tavoitteita,
asioita, joita tahdot elämääsi. Kaiken on tapahduttava rennosti, hetkessä ja
pakottamatta. Luottaen.


© Runotalo


Kuvat suurenevat klikkaamalla

5 kommenttia:

 1. Yhden enempi/vähempi jouluisen hyvän teon tulin tehneeksi jo eilen: Löysin jumppasalin vessasta puhelimen, ja tietenkin kiikutin sen vastaanottoon (huudeltuani ensin turhaan siinä käytävällä, kaipaako joku luuriaan). Minusta tässä nyt ei ollut mitään ihmeellistä - mitä muuta siinä tilanteessa olisi muka tehnyt?!? - mutta vastaanottovirkailija halusi välttämättä, että kirjoitan yhteystietoni puhelimen mukaan, jotta omistaja voi sitten minua halutessaan erikseen kiittää. Kirjoitin lappuun vain hyvän joulun toivotuksen ja etunimeni - toivottavasti omistaja ei ehtinyt pahasti hätääntyä huomatessaan puhelimensa puuttuvan!

  VastaaPoista
 2. Minä annoin koriin unohtuneet villasormikkaat kaupan kassajonossa edellä olevalle naiselle, sain hymyn palkaksi :)

  VastaaPoista
 3. Tämä syksy on ollut kamala. Tällä viikolla aloin selvitä vasta kaamoksesta ja tuntuu, että elämä voittaa. Joululahjat ym. hankin jo marraskuussa, kun tiesin, että kun on joulukuussa huono.

  Melkein jo päätin, että vähennän jouluhömpötystäni. Mutta sain yllärimuistamisen itse ja siitä niin kovasti ilahduin, että tein kuten aina ennen: ostin kaksi raaputusarpaa, pistin kuoreen, kirjoitin "lehdenjakanatytölle tahi -pojalla" ja "päiväpostinjakajatytölle tai -pojalle" Hyvää Joulua ja teippasin postiluukkuun hyvissä ajoin. Siis tietysti niin, että siellä oli yksi kuori kerrallaan.

  Tämä on monivuotinen perinne, jota muutaman ystävän kanssa harrastamme. Melkein siitä siis jo luovuin. Onneksi en.

  Arja

  VastaaPoista
 4. Leppoisaa joulua ja inspiroivaa uutta vuotta kaikille torstairunoilijoille ja modeille.

  VastaaPoista
 5. Hyvää alkanutta vuotta kaikille runojen ystäville. Haleja! <3

  VastaaPoista