torstai 14. marraskuuta 2013

Tervetuloa Runotorstain uuteen blogiin


Vaihdoimme blogialustaa koska saamme tänne valokuvatorstain tavoin Mr Linkyn hoitamaan linkitykset puolestamme. Osallistumisenne tulee näkymään nyt reaaliajassa.

Kaikki jatkuu muutoin ennallaan ja toivomme kaikkien vanhojen sekä uusien runotorstain kävijöiden löytävän tiensä tänne uuteen kotiimme.

Valokuvatorstaista tuttuun Mr Linkyyn laitatte oman tai bloginne nimen sekä URL osoitteen joka löytyy kun klikkaatte tekemänne runonne kommentointi kohtaa ja se jälkeen kopioimalla ylhäällä selaimessa olevan osoitekentän Mr Linkyyn osoitteeksi. 


Mr Linkyn alla on vanha tuttu kommentilaatikko jonne voitte kirjoittaa risuja tai ruusuja meille tai ilmoitella vääristä linkeistä, niitä sattuu aina silloin tällöin. Me korjaamme asian pikapuolin.

Vielä kaikille muistin virkistykseksi runotorstain periaatteet ensimmäisestä julkaisusta vuodelta 2006

Runotorstai on runoudesta kiinnostuneiden ja blogeissaan runoja julkaisevien kohtauspaikka. Blogin päämääränä on inspiroida ja haastaa kirjoittajat viikoittaisella aiheella, inspiksellä. Linkkilistan avulla osallistujat voivat käydä lukemassa ja kommentoimassa muiden runoja. Yhteisöllisyyteen ja rakentavaan keskusteluun kannustetaan. Uusi aihe annetaan pääsääntöisesti torstaisin. Runotorstaissa voi mainostaa lyhyesti omaa (runo)blogiaan, kertoa bloginsa tarkoituksesta ja omasta kirjoittamisestaan. Myös mielirunoista tai -runoilijoista voi tehdä esittelyjä. Yhteydenottoja toivotaan näissä merkeissä kommenttilootaan. Viikoittaisia aiheita voi kuka tahansa ehdottaa. 


2 kommenttia: