torstai 28. marraskuuta 2013

305. haaste

Pian on ensimmäinen adventti, ja jouluun on alle kuukausi.
Joku voi jo odottaa joulua tai sitten joulu ei ole vielä käynyt mielessäkään.

Mutta tämän kerran haasteena on kultaiset vuodet

Antakaa mielikuvituksen viedä teidät ihan minne vaan. Runolla ei ole rajoja.
Myös Valokuvatorstain puolella etsitään kultaisia vuosia.

Ohjeeksi ja kertaukseksi: Sinun tarvitsee vain laittaa Mr Linkyyn nimesi ja runosi URL. Kommenttia ei tarvitse jättää sen lisäksi. Mutta jos haluat kertoa meille terveisiä niin tottahan toki voit kirjoittaa kommentteihin. Luemme nekin

Tämän haasteen osallistumisaika sulkeutui juuri nyt keskiviikkona. Kaikki haasteeseen osallistuneet linkit löydät täältä! Uusi haaste ilmestyy taas heti keskiyön jälkeen.14 kommenttia:

 1. Jäänyt hieman epäselväksi se että laitetaanko tähän pelkkiä runoja vai myös runoja kuvalla, jotka ovat myös valokuvatorstain puolella, eli ne voi ilmeisesti laittaa molempiin ??

  VastaaPoista
 2. Jos on oma blogi jossa kuvia ja runoja niin sama sivu käyhyvin

  VastaaPoista
 3. Ari29. marraskuuta 2013 22.02

  "Jos on oma blogi jossa kuvia ja runoja niin sama sivu käyhyvin" Vastaa Ari kysymykseeni eli mitä tämä tarkoittaa? Tässähän ei vastata mitään! Tarkoitatko että valitaan toinen / tai jompikumpi vai molemmat? Eli mikä ihmeen samasivu?????

  VastaaPoista
 4. Siis tänne vain linkkejä omaan runosivuun

  VastaaPoista
 5. Et nyt vastannut vieläkään!! Ei minulla esim. ole omaa runosivua! Kysyin voiko valokuvatorstaihin linkitetyn kuvan jossa on myös runo laittaa tänne kuvineen, näinhän täällä on tehty, mutta eikös tämä runotorstai pitäisi olle vain runoille!? Tuntuu jotenkin hölmöltä laittaa valokuvatorstaihin tarkoitettu postaus myös tänne! Eikö olisi sitten parempi yhdistää molemmat torstait, postitettaisiin samaan paikkaan niin kuvia, kuvarunoja kuin runojakin! Alkaisivatkin silloin samanaikaisesti, nythän näyttää olevan että valokuvatorstaihin voi laittaa kuvia vasta useita tunteja myöhemmin kuin runoja runotorstaihin! Ehdotankin yhteistä Runo ja Kuvatorstaita!

  VastaaPoista
 6. Voit laittaa tapsuntarina sivulle runon ja linkittää sen tänne

  VastaaPoista
 7. Sinulta ei näytä vastausta saavan! Tämä siis tarkoittanee sitä ettei tänne voi kuvallista runoa laittaa, siitä voisi tuonne sääntöihinkin laittaa selvän ilmoituksen!
  En siis voi laittaa nyt valokuvatorstaissa olevaa postaustani jossa on kuva ja runo, runotorstaihin. Nythän tänne esim. Savu on tälläisen kuvarunon laittanut, kai sitten ylläpitäjänä sen poistat! Jospa nyt saisi selvät säännöt tähän runotorstain TOUHUUN, alkaa mennä nuo sinun vastauksesi ihan pelleilyksi, ota niistä Erkkikään selvää, Anteeksi vain suorasukaisuuteni, mutta voisit kyllä antaa selvempiä vastauksia etkä saivarrella!

  VastaaPoista
 8. Tapsu hei, relaa. Voit ottaa valokuvan, ladata sen blogiisi, kirjoittaa sen kuvan alle runon ja laittaa url:n siitä postauksesta molempien torstaiden sivuille. Tai sitten voit pelkästään laittaa sen valokuvan url:n valokuvatorstaihin, kun olet aluksi klikannut sillä oikealla hiiren näppäimellä ja avannut sen kuvan uuteen välilehteen ja kopsannut sen osotteen. Melko simppelisti tuo kaikki on selitetty (tai ei ehkä tuota jälkimmäistä), mutta hyvin yksinkertaisesti kuitenkin. Järki kouraan.

  VastaaPoista
 9. "1. Runotorstai on runoja lukevien ja kirjoittavien ihmisten kohtauspaikka. Haaste ilmestyy tänne joka torstai. Tauoista ilmoitamme etukäteen.
  2. Haasteisiin saa osallistua vain omilla runoilla. Tekijänoikeuksia kunnioitetaan."
  Eli se järki pitäisi ottaa kouraan siellä päässä, väitän edelleen että säännöissänne puhutaan vain runoista! Mielestäni olisi järkeenkäypää tehdä kuvat ja runot samaan sivustoon, kuten jo tuossa aiemmin ehdotin, joten relailkaa vain itse, mutta kiitos kuitenkin selvästä vastauksesta, täst mie tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh. En ole moderaattori. Olen vaan toinen blogaaja, joka on tajunnut tuon ohjeistuksen.

   Poista
  2. Laitappa mullekin ne ohjeistukset,mistäs ne täältä löytyy?Arin sepustuksista ne ei kyllä selviä! Nyt kun on uusi pohja niin saisi siinä olla selvät ohjeetkin, en kyllä ymmärrä kahteen paikkaan postattua samanlaista blogisivua, Ehdotan edelleen yhtä runo ja kuvatorstaita josta löytyy kuvia runoja ja kuvarunoja :) Tähän ehdotukseen voisi ottaa kyllä kantaa niin moderaattorit kuin postaajatkin! Tai sitten runotorstaissa pelkkiä runoja ja valokuvatorstaissa runokuvia ja kuvia!

   Poista
  3. Nyt saa pikku hiljaa riittää tämä Tapsu, jos tämä tuntuu liian vaikealta sinulle, ehdotan että haet jostain muualta jonkun toisen julkaisukanavan tuottokseillesi. Meillä on ollut runotorstaissa satoja osaanottajia eikä kukaan ole koskaan valittanut tälläisistä asioita, tuohon äänensävyyn.

   Poista
 10. Tapsu, meillä on ollut aikojen alusta erikseen Valokuva- ja Runotorstai. Blogeja pyörittää eri tyypit, joilla on eri intressit. Ehkä se menisi sekavaksi, jos homma yhdistettäisiin niin, että osa postaa runoja, osa valokuvia ja osa molempia? Asiaa voi tietysti harkita.
  Runotorstain säännöissä puhutaan vain runoista ja Valokuvatorstain säännöissä puhutaan vain valokuvista, mutta kummankaan säännöissä ei kielletä ylimääräisen sälän laittamista haastevastaukseen. Runot ja valokuvathan sopivat hyvin yhteen ja jos joku haluaa vastata molempiin haasteisiin yhdellä postauksella, niin se on ihan ok. Ei kai se ketään voi häiritä?
  Ei tämä ole niin ryppyotsaista touhua. :)

  Terveisin Valokuvatorstain mode Tiina

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tiinalle kunnon vastauksesta! Eihän tämä sanansäilän heitto näin pitkälle olisi mennyt jos olisi jo säännöissänne että mikä ei ole kielletty, sallitaan :) Ja en ole tosiaan pahemmin kuvarunoissani runotorstaita julkaisukanavana käyttänyt ja en varmaan tule käyttämään! Miksi käyttäisin kun ne kuvarunot on jo valokuvatorstaissa! Nythän puuttuu enää että runotorstain runoilijat julkaisevat runonsa myös valokuvatorstaissa :) Kun runotorstaikin on runo ja kuvarunotorstai :) Eli ehdotan vieläkin että runotorstaissa pelkkiä runoja, eihän runokirjoissakaan yleensä kuvia ole! Valokuvatorstaissa sitten voisi olla niitä kuvia ja kuvarunoja, kun ne runot yleensä siihen kuvaan liittyy. Pahoittelen Arille aiheuttamaani mielipahaa, mutta voisi ne vastauksetkin kirjoittaa niin että tälläinen vanha kärttyinen,vajaaälyinen ukkokin ne ymmärtää :) Mutta minun puolestani, jatketaan niinkuin ennenkin on tehty :)

  VastaaPoista