torstai 21. joulukuuta 2017

480. haaste

Jouluviikolla haastesanana on sana, jonka kautta haluan välittää kiitoksen teille kaikille runojen ystäville. Kiitos, kun olet mukana. Kiitos, kun jaksat käydä katsomassa haastesanan, vaikka tänä vuonna on ollut hiukan vaikeuksia päivittämisessä ja tekniikkakin on pettänyt välillä.

Ihanaa joulunaikaa meille kaikille haastesanan siivin:

Joulurauha!28 kommenttia:

 1. Ei vieläkään uutta haastetta :'( Jo 4 viikkoa mennyt edellisestä! Nyt ollaan jo 20.1.2018...

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä. Missä mättää?

  VastaaPoista
 3. HALOO! Onko Runotorstai jäänyt talviunille suoraan joulusta?

  VastaaPoista
 4. Minäkin haluaisin kirjoittaa, kunhan joku heittäisi sanan. Toivottavasti ylläpitäjät eivät ole sairaina. Eivätkä luopuneet toivosta. T: Johanna Runometsästä

  VastaaPoista
 5. Toivotonta! Torstai tuli, mutta mitään ei näy. Taidan sitten minäkin sanoa hyvästit. Olisi edes reilua ilmoittaa, jos Runotorstai on lopetettu!) S-postiinkaan ei kukaan vastaa :( .

  VastaaPoista
 6. Ks. blogi: Kirja vieköön, siellä on runosunnuntai sivusto jossa voi julkaista omia runoja.....:)

  VastaaPoista
 7. Hei kaikille,
  Runotorstaissa on ilmeisesti tällä hetkellä henkilövajautta ja teknisiä ongelmia. Katsotaan miten homma jatkuu ja koska...

  Terv. Tiina / Valokuvatorstain mode

  VastaaPoista
 8. No hauskaa, että tuli vihdoin edes jokin vastaus!

  VastaaPoista
 9. Heissan siis kaikille! Ylläpidossa on vajetta, toisilla on kiireitä ja toisilla (kuten mulla) taas vastoinkäymisiä. Olemme pahoillamme että tammikuun osalta olemme olleet talvihorroksessa mutta yritämme päivittää parhaamme mukaan. Oma läppäri siis hajosi viime kuussa. Uutta verta siis etsitään!

  T: Mirette
  Runotorstain moderointitoimistosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olisi aikaa ja kiinnostusta moderointiin, jos vain neuvotte, miten se käytännössä tapahtuu. T: Riikka Johanna Runometsästä

   Poista
 10. Olen ollut Runotorstain lukija pitkään ja mukavaa olisi jatkossakin lukea hyviä runoja.

  VastaaPoista
 11. Anli itse. Vastasinkin sinulle, mutta unohdin lähettää vastauksen! Poistin sen kun en voinut muokata päivämäärää. Mutta kiitos vinkistä. Tykkään vain kovast tästä Runotorstai-blogista. Aluksi koin melkein mahdottomuutena keksiä mitään yhdestä sanasta, mutta nyt oikein odotan torstaita. On ollut aikamoinen pettymys, ettei uutta teemaa ole annettu. Onko todellakin niin kiire, ettei yhtä sanaa / teemaa ehditä tänne laittaa? Vai onko nyt taas kyse siitä, että tässä blogialustassa on kovasti jotain ongelmia???

  VastaaPoista
 12. Voisiko joku nyt vastata tähän vaikka ihan lyhyesti?

  VastaaPoista
 13. AilaKaarina. Olen samaa mieltä haastekirjoittamisesta. Kumma kyllä sanainen arkku aukeaa jossain vaiheessa ja yhdestä sanasta syntyy runoa tai tarinaa. Olen kokenut tämän meidän kansalaisopiston kirjoittajakursseilla. Olin jo harkinnut liittymistä tähän Runotorstaihin mutta täytyy nyt katsella kuin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen pettymys :(. Ei ole torstai toivoa täynnä eikä näytä olevan perjantaikaan. Huokaus.

   Poista
 14. Haloo! Yksi moderaattoriehdokkuuskin näkyy olleen. Onkohan siihen vastattu?

  VastaaPoista
 15. Sanan keksiminen ei ole mikään ongelma. Useamman sanan kanssa pitääkin jo olla varpaillaan enemmän... Mutta jos nykymodet on kyllästyneet tähän hommaan, niin meitä vapaaehtoisia homman jatkajia taitaisi olla jo useampi. (Itsekin siis valmis aika ajoin jonkun aiheen keksimään). Upea sivustohan tämä on ollut, hyvä olisi jatkoa nähdä ja kokea, ja tekemiseen osallistua :) Runous kaipaa motivaatiota, ja täältä sitä olen niin usein saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sinullakin riittäisi innostusta. Oletko lähettänyt mode-ehdotuksesi runotorstain s-postiin. Jospa sen joku lukisi. Siis runtotorstai@gmail.com

   Poista
 16. "Hiljaisuus särkee korvia". Toden totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule mukaan Kirja vieköön runosunnuntaihin,ota teemasi sieltä esitetyistä kirjoista,eihän se ole sana mutta auttaa eteenpäin ja toinen on kirjoitushaaste Sus jok aantaa aiheen josta voi kirjoittaa myös runon, poikee blogissani niin sieltä löytyy noi.

   Tai perustakaa uusi runosivu, joku teistä voi alkaa sen vetäjäksi ja kun tämä palaa kuvioon mukaan niin sitten sen voi lopettaa,eiks niin??

   Poista
  2. Kiitos Esther Helmiä. Huomenna käyn sivuillasi, jospa saisi näin jotain irtoamaan. Kiitos ♥.

   Poista
  3. Hei! Perustakaa vaan. Tämän sivun taru taitaa olla tässä.

   Poista
  4. Surullista:( Runotorstai on ollut mulle (ja ilmeisen monelle muulle) suuri inspiraation lähde.

   Mulla oisi oma sivutila jo ennestään ja kiinnostusta edistää runonkirjoitusintoa. Ainakin toistaiseksi aikaakin löytyy runsaasti. Tarpeen vaatiessa lisävoimiakin oisi varmaan teistä löydettävissä? Ihan heti en kyllä saisi sivua pystyyn ja luultavasti kesällä tulisi jonkin mittainen käyttökatkos, kun sivutila on siirtymässä paremmalle palvelimelle, mut jos ei vastustusta kuulu, voisin alkaa vähitellen virittelemään. En tietenkään kiellä, etteikö muut halutessaan voisi perustaa muuta/muita Runotorstain perillisä!

   Poista
 17. Nyt löytyisi Runoneva-runosivut: http://suoturve.net/runoneva/ toivottavasti tuisi sinne elämää:)Tervetuloa kaikki!

  VastaaPoista
 18. En kyllä henkilökohtaisesti ymmärrä sitä, miksi tämä sivu ajettiin alas, vaikka moderoinnista kiinnostuneita oli useampia tässäkin viestiketjussa - mutta kiitos Hilbertille, että perustit Runonevan.

  VastaaPoista
 19. Esitän haastesanaksi RUSKA/RUSKA-AIKA

  VastaaPoista