torstai 9. kesäkuuta 2016

413. haaste

tämän viikon sanana on monimerkityksellinen sana
herkkä

valokuvissa pohditaan samaa sanaa


4 kommenttia:

 1. Olipas hauskaa, että löysin Runotorstain. Hyppäsin heti kelkkaan, viikon sana kutkutti heti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa siis että löysit tänne! Jos tulee jotakin hyviä aihe ehdotuksia mieleen, niitä saa myös heittellä - modetiimi kuulisi niistä mielellään. Lämpimästi tervetuloa haasteiden pariin. :)

   /mode Kerttu

   Poista
  2. Kiitos kiitos! Tykkään kirjoittaa, mutta se on vähäistä, ellei haasteita tai tehtäviä tule ulkoa päin. Runotorstai on hyvä syy kirjoittaa joka viikko edes pieni runo.
   Hyvinhän täällä näyttää aihesanoja riittävän. :) Ideana, että voisi olla teemoja inspissanojen kanssa, esim. ajatella vaikka metsäneläimiä tai mereneläviä ja niihin liittyviä sanoja tai napata kirjahyllystä kirjan ja lainata sieltä sanoja - hyvin erilaisia sanoja voi löytyä vaikka jostain Ilmari Kiannosta, venäläisestä klassikosta taikka sitten uudesta ruotsidekkarista. :)

   Poista
  3. Se on itsellekin välillä tuttua, joskus tarvitsee aiheen. Onneksi siihen on Runotorstaita ja muita vastaavia paikkoja, joista niitä voi löytää, ja täten saada inspiraatiota kirjoittaa taas. Mahtavaa jos Runotorstaista on sinulle apua!
   Tuo täytyykin laittaa muhimaan ajatuksiin. Kiitoksia ehdotuksesta! Se täytyy kuitenkin pitää mielessä, että Runotorstai kulkee käsi kädessä Valokuvatorstain kanssa - heille ei viitsi ihan mahdottoman tuntuisia haasteita kuitenkaan laittaa! Jos tuosta saisi mietittyä jonkun ovelan haastesanan, joka kävisi molempiin, niin laitetaan ehdottomasti toteutukseen joku torstai. :)

   /mode Kerttu

   Poista